Winnen: 5x een giftset van Starskin t.w.v. €17,50

Elke vrouw houdt er wel van om op zijn tijd zichzelf even lekker in de watten te leggen. Bijvoorbeeld met een lekkere massage of een heerlijk maskertje. Dat komt goed uit, want wij geven 5x een giftset van Starskin weg t.w.v. €17,50! Dit is het ideale cadeau aan jezelf voor de feestdagen! 

Gifset-Pamper Duo

Ben je toe aan wat ‘me-time’? Verwen dan jouw droge huid en handen met ‘The Gold Mask’ en ‘Hollywood Hand Model’ voor een egalere, zachtere en jeugdiger ogende huid, die jouw leeftijd nooit zal verraden.

Starskin

The Gold Mask

Het gezichtsmasker is een luxueus bio-cellulose sheet masker. Het masker bevat intens voedende teunisbloemextract (56%) en puur colloïdaal goud. In slechts 15 minuten wordt jouw huid opnieuw tot leven gebracht. Het wordt bijgevuld, gehydrateerd, zichtbaar voller en voorzien van een Golden Globe-waardige glow. 

Hollywood Hand Model

Voor deze koude dagen is een handmasker een echte musthave! Voor zelfs de ruwste handen en nagelriemen is dit masker geschikt. In slechts 15 minuten herstelt en verjongt het de huid, waardoor je weer heerlijke verzorgde handen hebt.

Starskin

WIN!

Reageer in de comments op onze sociale media-kanalen Instagram en Facebook waarom jij degene bent die deze gifset t.w.v. €17,50 verdient. Wie weet heb jij binnenkort een heerlijk masker voor jouw gezicht en handen. 

Deel artikel

Ook interessant

Brein Geven & ontvangen Gezond Stress
4 juni 2018

Van deze planten word je helemaal zen

Gezond
12 maart 2017

Yoga voor je handen: de 8 handgebaren

Gezond Voeding
27 augustus 2018

Your Meal Planners dagmenu: Lekker gewoon doen!

Gezond
10 maart 2018

Start Zoutchallenge: doe je mee?

Gezond Lifestyle Voeding
5 oktober 2017

Recept: kokos speculaasbrood

Bewegen Gezond Voeding
5 november 2018

5 keer gezonder leven met Arie Boomsma

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!