Winnen: een clutch van Clare V met daarin 2 vrijkaarten voor de film ‘On The Basis Of Sex’

Clare V heeft exclusief voor de film ‘On The Basis Of Sex’ clutches gemaakt. Deze filmtopper draait nu in de bioscoop, heb jij deze film nog niet gezien? Jij kan er nu (in stijl) naar toe want wij geven drie clutches (t.w.v. €200) weg, met daarin twee vrijkaarten voor de film ‘On The Basis Of Sex’. 

On The Basis Of Sex

Deze film vertelt het waargebeurde en inspirerende verhaal over juriste Ruth Bader Ginsburg, die in een door mannen gedomineerde wereld haar weg naar het Amerikaans Hooggerechtshof heeft bevochten.
On the basis of sex

In de film On The Basis Of Sex staat Ruth Bader Ginsburg (Felicity Jones) in 1971 aan het begin van haar carrière en verzet zij zich tegen discriminatie op basis van geslacht. Samen met haar man Martin Ginsburg (Armie Hammer) begint zij aan een zaak die haar carrière én het rechtssysteem voorgoed zou kunnen veranderen. Met de onvoorwaardelijke steun van haar gezin probeert zij de zaak in hoger beroep te winnen om een eeuw aan seksisme te veranderen. Ruth Bader Ginsburg is één van de grootste vrouwelijke iconen ter wereld en heeft enorm veel betekend voor vrouwenrechten en emancipatie wereldwijd. In deze tijd is haar verhaal relevanter dan ooit.

De trailer

Clutch Clare V

Deze clutch is er niet zomaar één, Clare V heeft deze speciaal voor de film ‘On The Basis Of Sex’ ontworpen. De waarde van de clutch bedraagt 200 euro. Wil jij kans maken op deze clutch + vrijkaartjes? Laat dan in een reactie onder de Facebook post weten waarom jij deze clutch wil winnen en wie jij graag meeneemt naar deze film!
Clutch Clare V

 

 

Deel artikel

Ook interessant

Brein Opvoeding Winactie
29 oktober 2017

Mooi boek voor introverte mensen + WIN

Gezond
25 juli 2017

7x zo word je gelukkig en vitaal oud

Brein Gezond Opvoeding
8 januari 2018

2018: het jaar van balans, balans en nog eens balans

Gezond
2 april 2019

8 tips voor een betere nachtrust

Voeding
31 januari 2017

Recept: salade met gegrilde aubergines

Brein
13 februari 2017

Niks doen en eten voor geluk

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!