Winnen: overnachting in Luxury Wellness Suite Amsterdam

Heb je een pauze nodig van de gejaagdheid van het dagelijks leven? Of je nu op zoek bent naar rust of een romantisch weekendje weg, in dit privérustoord vindt je pure ontspanning. Boost Amsterdam biedt energie, vrijheid, inspiratie en positiviteit. Maak kennis met de gastvrouw, raak geïnspireerd en ervaar de positieve ‘boost’ van jouw persoonlijke en unieke verblijf op de luxe Bed & Breakfast boot bij Boost Amsterdam zelf! 

Het vrije leven op het water in de bruisende karakteristieke stad Amsterdam is als een droom. Overnachten in deze luxe boot is werkelijk een unieke, rustgevende en positieve ervaring.

Verblijf op het KNSM-eiland

Het verblijf op dit eiland biedt de perfecte combinatie van rust, karakter en levendigheid van de stad. Binnen slechts 15 minuten fietsen bevind je je van de rustgevende Boat & Breakfast op de Dam, in het centrum van Amsterdam.

Vermaak je elk moment van je verblijf

In deze geweldige stad is er altijd wat te doen, of je hier nu woont, werkt of op bezoek komt. Denk bijvoorbeeld aan De Dam. Dit ligt in het hart van Amsterdam. Of de A’dam Toren: een bijna honderd meter hoge toren aan de overkant van het IJ en nog veel meer. Beleef Amsterdam!

Winactie: slapen aan het water!

Zou jij nou ook graag op de meest mooie plekken aan het water willen slapen? We geven tien keer een verblijf weg op een van deze leuke locaties waarvan Boost Amsterdam er één is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel artikel

Ook interessant

Gezond Voeding
13 december 2018

Koken met Estée: tarte tatin van rode biet en rode ui met geitenkaas

Stress
19 maart 2018

Stress geeft je superkrachten, maar soms even niet

Body & Mind Doen Gezond Lezen
21 mei 2016

Je stem als krachtbron

Gezond Voeding
11 juni 2017

Vaderdag winactie: super easy ontbijtje op bed

Bewegen Goed nieuws
19 maart 2018

7 plakkaten voor Nederland op de Paralympische Spelen

Brein Gezond Goed nieuws Luisteren
1 oktober 2016

6 effecten die muziek heeft op het brein

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!