WINNEN: op maat gemaakte wijnpaal t.w.v. €499,-

Vriendschap, gezelligheid en liefde. Het gaat vaak gepaard met wijn. Ergens in een kast of op een wijnrekje in de hoek van de woonkamer liggen een paar flessen die tijdens een mooie gelegenheid worden aangebroken.  Maar hoe leuk zou het zijn als een wijnrek dé eyecatcher in jouw woonkamer wordt? Lucky you! Wij geven namelijk een op maat gemaakte wijnpaal (t.w.v. €499,-) weg. 

Wijnpaal: wie & waarom?

Wijnpaal is een merk met liefde voor vriendschap, gezelligheid, wijn en mooie spullen. Jouw wijnvoorraad verdient het om in een te gek wijnrek of wijnmeubel te wachten tot de fles open mag. Het idee is ontstaan tijdens een gezellige zaterdagavond met vrienden, genietend van een lekkere wijn en tegelijkertijd het niet zo fraaie wijnrekje in de hoek belachelijk makend.

wijnpaal

De klassieke wijnpaal

De kleur van de Wijnpaal Classic is gespoten wit. Alle Wijnpalen hebben een standaard breedte van 5,5 cm en een diepte van 10 cm. De lengte geef jij door. De Wijnpaal is een maatwerk meubel en gemakkelijk zelf te plaatsen.

wijnpaal

Win!

Wil jij kans maken op deze te gekke wijnpaal? Ga naar onze Facebookpagina of Instagramfeed, volg ons en reageer waarom jij dit meubel in huis wilt hebben. Wie weet ben jij straks degene die altijd alle visite mag ontvangen thuis!

Deel artikel

Ook interessant

Bewegen Gezond
14 juni 2017

Waarom sporten je slimmer maakt

Bewegen Gezond
18 februari 2018

Begin je dag vol energie met de 5 Tibetanen

Voeding
22 december 2016

WENDY's feestdiner: hoofdgerecht Voilá: vis!

Gezond Voeding
16 december 2018

4x de lekkerste winter drankjes

Gezond Voeding
29 november 2016

3x de fijnste ontbijtjes met yoghurt

Gezond Liefde Relatie
26 september 2017

6x weetjes over de pil

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!