WINNEN Op Woensdag: Win een persoonlijk portret

De ideeën raken nooit op bij ideeënstudio. Ideeën voor de inrichting van jouw studio, tiny house of voor die megatoffe brandweerkazerne. Ideeën voor een bijzondere trouwkaart of een klein ideetje voor een nieuw kindje. Lees snel verder, want jij kunt een portret voor jou of je vriend/vriendin winnen!

Ideeën studio over portretten

‘Naar ons idee zie jij er getekend vast heel leuk uit en daarom kun je bij ons handgetekende portretten bestellen. Startups helpen we graag met opstarten door het ontwerpen van een logo en huisstijl, maar daar hoef je geen startup voor te zijn, ook als volwassen bedrijf helpen we je graag aan een logo, menukaart of visitekaartje.  Hoe komt jouw folder of magazine het beste tot zijn recht? Ook daar hebben we ideeën over.’

Hoe pakt Ideeën studio het aan?

Hoe pakt Ideeën studio dit aan? Jij hebt een vraag en zij bieden de oplossing. Jamie woont in Amersfoort en Kiki in Haarlem, zij werken samen in de bruisende hoofdstad en reizen door heel Nederland om opdrachten te vervullen. Ondertussen hebben ze al met heel veel leuke en uiteenlopende opdrachtgevers aan diverse concepten mogen werken, zoals met  Prenatal, Gamma en PLUS supermarkt. Het fijnste is dat Kiki en Jamie het samen doen, een gezamenlijke visie, eenzelfde doel; namelijk mooie dingen maken en oplossingen bieden die je niet voor ogen had.

WINNEN:

WENDY verloot twee portretten! Twee keer zoveel kans dus! Wat moet je doen om kans te maken? Tag jouw maatje met wie je een portret zou willen en waarom. Volg ons op Instagram en op Facebook en wie weet hangt er straks een heel vet portret bij jou thuis.

Deel artikel

Ook interessant

Achter de schermen Gezond Voeding Wendy
19 juni 2016

Receptje uit WENDY #7 – Focaccia met vijgen

Stress
19 mei 2015

Werkstress? Zo kom je er vanaf!

Brein
9 januari 2017

5 tips om van je maandagdip af te komen

Gezond
24 april 2017

Guus Meeuwis deelt geluksmomentjes met zijn cd én een beautypakket!

Gezond Goed nieuws
9 april 2016

4 trucjes voor een nóg fijner weekend

Gezond Goed nieuws Voeding
20 mei 2016

Wijn, ideaal voor het voorkomen van hartpijn

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!