Winnen: 10x badkledingset van Sapph by Faya

Beeld Sapph

Afgelopen weekend hebben we al even mogen genieten van het prachtige zomerweer. Dat smaakt naar meer als je het ons vraagt. En hoe mooi zou het zijn als jij met de volgende warme dagen in een nieuwe bikini of badpak op het strand kan liggen? Wij mogen 10 setjes van de ‘animal print’ zomercollectie van Sapph by Faya weggeven!

Over Sapph by Faya

Sapph by Faya animal printFaya Lourens en Sapph hebben de krachten gebundeld en hebben samen een prachtige collectie genaamd; ‘Sapph by Faya‘ gecreëerd. Fajah staat bekend om veel te geven om haar uiterlijk en showt haar killerbody regelmatig op Instagram in lingerie en badmode. Faya: ‘Een eigen swimwear-collectie: voor mij was dit echt een dream come true. Mooie, sexy en goedpassende bikini’s zie ik veel te weinig in het Nederlandse straatbeeld. Zeker met een betaalbare prijs. Dat was dus mijn missie bij het ontwerpen van deze collectie! Voor Sapph by Faya liet ik me inspireren door de trends in het buitenland en social media. Iedere vrouw verdient het om zelfverzekerd op het strand te liggen, dus ik wilde bikini’s en badpakken maken die perfect zitten en supersexy zijn. Precies waar ik me zelf goed in voel.’

Sexy, stoer en kwaliteit: dat is waar Sapph by Fajah voor staat. Een collectie met internationale allure, speciaal voor jou gemaakt!

Winnen?

Wij mogen 10x een animal print bikini of badpak weggeven. Wil jij nou binnenkort zelfverzekerd op het strand liggen in je dierenprint badpak of bikini? Reageer dan onder ons Facebook of Instagram bericht en laat ons weten waarom jij deze bikini of badpak graag wilt winnen!

Deel artikel

Ook interessant

Advertorial Liefde Lifestyle Opvoeding Voeding Vrijheid & balans
12 juni 2019

5 handige dingen waarvan je nog niet wist dat je die met een Quooker kunt doen

Gezond Lifestyle
13 september 2017

Kun je ziek worden van je smartphone? Dit zijn de feiten en de fabels

Gezond Stress
11 september 2018

Start jouw dag met plezier: 5 tips voor tijd besparen in de ochtend

DISQ Challenge Gezond Voeding
29 april 2018

Asperges met scrambled eggs en zalm van Luuk uit Wendy’s elftal

Gezond Voeding
19 december 2018

Koken met Estée: gevulde pompoen met spelt risotto

Bewegen Brein Gezond
28 april 2018

Mediteren voor beginners: 5 tips

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!