WINACTIE: win het (gesigneerde) boek Ibiza, land van liefde, van Mireille van Hout!

Nog op zoek naar dat ideale boek voor op vakantie? Je kunt nu kans maken op het boek ‘Ibiza, land van liefde’, van Mireille van Hout!Schermafbeelding 2016-06-15 om 10.03.37

We verloten 10 x het boek, t.w.v. €19,95. En dat ook nog eens gesigneerd door Mireille van Hout!

Misleidende herinneringen

Ook al ga je niet op vakantie, met deze roman waan je je al bijna op Ibiza. Het boek gaat over Sun Dance, een jong meisje op Ibiza. Ze groeit op in het flowerpowerleven van het eiland, terwijl haar ouders bezig zijn met een zoektocht naar zichzelf. De zoektocht gaat gepaard met de typische kenmerken van Ibiza: eindeloze zomers, ruige winters, olfijgaarden, sinaasappelbomen, en ook love, peace en happiness. Aan dit schijnbaar zorgeloze leventje komt abrupt een einde als Sun en haar moeder het eiland moeten verlaten. Jaren later probeert de inmiddels volwassen Sun te achterhalen wat er zich afspeelde tijdens haar jeugd. Waarom moesten ze zo plotseling van Ibiza vertrekken?

Een mooie en spannende roman over liefde, de moeder-dochterrelatie en herinneringen die ons misleiden.

Kans maken?

Wil je kans maken op dit mooie boek? Stuur dan een mailtje naar winactie@wendymultimedia.nl o.v.v. ‘Boek Ibiza’ en misschien win jij wel dit boek! Meedoen kan tot en met 28 juni 2016. Op 29 juni 2016 maken we de winnaars bekend.

Klik hier voor meer informatie over het boek!

Op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

Bron / beeld: AmboAnthos

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!