Valentijnstip: ‘You make my heart beet’

Het is bijna Valentijnsdag. Heb jij al een leuke verassing voor je geliefde in petto? Samen iets ondernemen is altijd een goed plan. En wat is er fijner dan samen met jouw Valentijn ergens een hapje te gaan eten? Toch nog een dilemma… Waar ga je dan eten? Daar hebben wij een antwoord op!

Als er één restaurant te vinden is, waar jij jouw Valentijn mee weet te verassen is het wel de Kas. Dat dit restaurant een unieke locatie heeft, kun je wel zeggen. De Kas is zoals de naam al doet vermoeden gevestigd in het kassencomplex van de voormalige Amsterdamse Stadskwekerij uit 1926. Alle gerechten bereiden ze met zo vers mogelijke ingrediënten. De kruiden en groenten kweken ze dan ook zelf in de kassen en tuinen van het restaurant. Elke week stellen de chefs van de Kas een menu samen met de beste ingrediënten van lokale leveranciers.

Woensdag 14 februari staat het restaurant de Kas in het teken van ‘You make my heart beet’. Het Valentijnsmenu bestaat uit 5 gangen, 4 bijpassende glazen wijn, een cocktail of mocktail, mineraalwater, koffie of thee met friandises voor €100 p.p. Verse seizoensgroenten aangevuld met vis van duurzame visserij en biologisch vlees uit de regio spelen de hoofdrol. Ben je vegetariër? Dan stelt de chef-kok een speciaal menu voor je samen.

Dan nu onze vraag aan jou. Welke Valentijn ‘ makes your heart beet’ ?

Reserveren kan zowel online als telefonisch.  Bekijk www.restaurantdekas.nl/reserveren.
020-4624562

 

 

 

Deel artikel

Ook interessant

Stress
8 mei 2017

Stress geeft je superkrachten, dus waarom hebben we er zo veel last van?

Gezond Voeding
1 mei 2019

Budget koken doe je met deze seizoensgroenten

Bewegen Gezond
19 november 2017

Marij’s missie: ouderen helpen met stoelyoga

Brein Gezond Stress
14 januari 2018

Hoe je pauzes inbouwt in je drukke bestaan

Advertorial Liefde Lifestyle Opvoeding Voeding Vrijheid & balans
14 maart 2019

5 redenen waarom jij een Quooker wil

Gezond Voeding
20 september 2017

Recept: wittetruffel-aspergepizza

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!